Aa
Aa
A
A
A
Close
Avatar universal

FLACID SIZE OF PENIS

I AM 47 YEARS OLD I HAVE ALWAYS HAD THE PROBLEM OF MY PENIS WHEN FLACID WANTS TO STAY AT 2".  IF YOU SHAKE IT, IT WILL DROP DOWN LONGER IN A FLACID STATE THAT LOOKS LIKE YOU SEE OTHER GUYS WHEN IN THE DRESSING ROOM AT THE GYM. IT IS ONLY 5" WHEN ERECT WHICH I WOULD LIKE TO KNOW IS THAT IN THE AVERAGE RANGE. I HAVE READ SOME ARTICLES THAT 5" ERECT IS AVERAGE AND SOME THAT 5" IS CONSIDERED SMALL FOR AN ERECT PENIS. I WANT TO KNOW IS THERE ANYTHING I CAN DO TO MAKE MY PENIS BE LONGER THAN 2" WHEN FLACID.  IT IS EMBRASSING TO UNDRESS IN FRONT OF OTHER GUYS IN THE GYM.  IF I CAN GET A CHANCE TO SHAKE IT BEFORE ANYONE SEES IT, THEN IT DROPS DOWN TO A MORE NORMAL LOOKING FLACID LENGTH.  I HATE IT WHEN I GO TO THE BATHROON TO USE A URINAL AND IT IS IN IT'S 2" STATE I HAVE TO SHAKE OR PULL ON IT TO GET IT TO DROP DOWN MORE  FAR ENOUGH TO USE THE URINAL WITHOUT WETTING MYSELF.  DURING THE DAY IT BOTHERS ME TO HAVE THE FEELING OF KNOWING YOUR PENIS IS BARELY STICKING OUT. I HATE IT WHEN I SEE GUYS IN THEIR UNDERWEAR AND YOU CAN SEE THE OUTLINE OF THEIR FLAICD PENIS.  WITH ME, MY UNDERWEAR IS BARELY SHOWING THAT THERE IS ANYTHING THERE. WHEN I UNDERDRESS AT HOME TO TAKE A SHOWER AND AFTER TAKING OFF MY UNDERWEAR AND WALK IN THE BATHROOM AND LOOK IN THE MIRROR I JUST HATE LOOKING AT A PENIS THAT IS BARELY HANGING DOWN, BUT LET ME SHAKE IT AND IT WILL THEN DROP DOWN TO WHERE I WISH IT WOULD STAY AND IF IT WOULD STAY AT THAT LENGTH I WOULD FEEL COMFORTABLE WITH MYSELF WHEN I PUT ON MY UNDERWEAR THAT I HAVE A MOUND LIKE THE AVERAGE GUY. I WOULD LIKE TO BE ABLE TO SIT AT MY DESK, WALK DOWN THE HALL OR WHATEVER AND I CAN TELL THAT MY PENIS IS HANGING DOWN IN A NORMAL FLACID STATE AND SAY IF SOMEONE GRABBED ME THERE, THERE WOULD BE SOMETHING TO BE ABLE TO GRAB.  WITH A PENIS THAT WANTS TO STAY 2"FLACID SOMETIMES I WILL REACH DOWN AND I HAVE TO FIND IT. SO I GUESS IN SUMMARY I WOULD REALLY LIKE TO HAVE A FLACID PENIS THAT HANGS DOWN THE LENGTH IT DOES IF I SHAKE IT ALL THE TIME.  I HATE 2" AND I HATE THE THOUGHT OF BEING IN THE DOCTOR'S OFFICE OR GOING TO THE ER AND IF I AM UNDRESSED FOR TREATMENT THAT 2" OR LESS IS THERE.  I KNOW THIS SOUNDS CRAZY, BUT WITH HUMOR I HAVE THOUGHT WHEN I LOOK AT MY 2" AND THEN SHAKE IT AND IT BECOMES LONGER IN A FLAICD STATE THAT I WOULD FEEL COMFORTABLE ANYONE SEEING IT THAT I WISH I COULD STAPLE IT IN PLACE SO IT COULD NOT GO BACK TO 2". THERE HAVE BEEN SOMETIMES ESPECIALLY WHEN IT IS WARM WEATHER MY PENIS WILL HANG DOWN IN A NORMAL FLACID LENGHT, BUT MOST OF THE TIME IT IS MR. 2".  SO IS THERE ANYTHING I CAN DO TO MAKE MY FLACID PENIS LENGHT STAY WHAT IT REALLY IS AFTER I BREIFING SHAKE IT. AFTER SHAKING IT, IN A SHORT PERIOD OF TIME IT GOES BACK TO THE 2" STATE.   IF IT WOULD STAY THE FLACID LENGTH IT BECOMES AFTER I SHAKE IT I WOULD BE SO HAPPY AND FEEL SO MUCH BETTER ABOUT MYSELF AND NOT BE CONCERN ABOUT UNDRESSING IN THE LOCKER ROOM AND JUST FEEL BETTER ABOUT MY MANHOOD PERIOD.
6 Responses
Sort by: Helpful Oldest Newest
233190 tn?1278549801
MEDICAL PROFESSIONAL
The size of a normal penis is variable from man to man.  Some studies have shown the range for an erect penis ranging from 3.75 to 9 inches, with 6 inches being the average.

If penis size is a concern, you may want to consider reconstructive surgery as an option.  There are a variety of penile lengthening and widening procedures available.  With respect to increasing flaccid penis size, there are grafting procedures with Alloderm that may increase size up to 2 inches.

You may want to discuss this option with your urologist.

Followup with your personal physician is essential.

This answer is not intended as and does not substitute for medical advice - the information presented is for patient education only. Please see your personal physician for further evaluation of your individual case.

Thanks,
Kevin, M.D.
Helpful - 1
Avatar universal
Hey buddy, u might consider yourself lucky. I'm exact opposite, and when I go to a public toilet, I have to try and make sure it doesn't dip in the nasty toilet water. It scares me that one day I may get vd from a damn toilet! Well goodluck buddy, I hope whatever u choose goes well for you.
BR
Helpful - 0
Avatar universal
0
Helpful - 0
Avatar universal
0
Helpful - 0
Avatar universal
0
Helpful - 0
Avatar universal
0
Helpful - 0

You are reading content posted in the Urology Forum

Popular Resources
Discharge often isn't normal, and could mean an infection or an STD.
Dr. Jose Gonzalez-Garcia provides insight to the most commonly asked question about the transfer of HIV between partners.
A list of national and international resources and hotlines to help connect you to needed health and medical services.
Herpes sores blister, then burst, scab and heal.
Herpes spreads by oral, vaginal and anal sex.
STIs are the most common cause of genital sores.