Aa
Aa
A
A
A
Close
Avatar universal

HELP, PLEASE HELP!!!!!

I HAVE BEEN DEALING WITH ANXIETY AND DEPRESSION FOR THE PAST FEW MONTHS. MY ANXIETY WAS GETTING BETTER FOR A MOMENT BUT THERE HAVE BEEN ALOT OF CELEBRITIES DYING YOUNG LATELY AND I KNOW SOMEONE WHO WAS 20 WHO DIED IN A CAR ACCIDENT AND IT HAS BROUGHT MY ANXIETY BACK BAD!!!!! IM AFRAID TO GO TO SLEEP BECAUSE I MIGHT DIE IN MY SLEEP, IM AFRAID TO GO OUT THE HOUSE BECAUSE I MIGHT DIE IN A CAR ACCIDENT OR GET HIT BY A CAR. IM AFRAID PERIOD THAT I MIGHT DIE SOON. ITS LIKE I HAVE A FEELING THAT IM GONNA DIE SOON AND A FEAR IM GONNA DIE SOON. IM VERY RELIGIOUS SO I FEEL LIKE GOD IS TELLING ME IM GONNA DIE SOON AND THAT SCARES ME EVEN MORE. ITS GETTING SO BAD THAT I AM AFRAID FOR MY FAMILY AND FIANCE TO LEAVE BECAUSE I FEEL LIKE SOMETHING MIGHT HAPPEN TO THEM. I GET VERY PARANOID IF MY FIANCE DOESNT CALL ME WHEN HE SAYS HE WILL OR IF MY PARENTS TAKE TOO LONG TO COME HOME I START PANICKING THINKING THAT THEY GOT IN AN ACCIDENT AND DIED. I ALSO START PLAYING OUT SENERIOS OF THEIR DEATHS AND MINE IN MY HEAD AND THAT TERRIFIES ME!!!!!!!! I KNOW ITS MY ANXIETY BUT I STILL GET WORRIED AND SCARED TO DEATH. I DONT WANNA KILL MYSELF BUT I THINK IF IM DEAD I WONT FEEL LIKE THIS BUT I AM AFRAID TO DIE!!!!! I HAVE A LOT OF PHYSICAL SYMPTOMS DUE TO THIS ANXIETY AND IF I GET A HEADACHE OR A LEG ACHE I AUTOMATICALLY THINK THAT ITS A BRAIN TUMOR OR DEEP VEIN THROMBOSIS AND I WILL DIE!!!!! OR I GET CHEST PAINS AND I THINK MY HEART IS GOING TO GIVE OUT OR I GET A PAIN IN MY ARM AND I THINK THAT IM HAVING A HEART ISSUE AND IM GOING TO DIE!!!!! THERES SO MUCH MORE I CAN SAY ABOUT HOW I FEEL BUT I WONT BORE ANYONE ELSE WITH THIS.....I REALLY NEED SOME HELP.....IS THIS GOD OR MY ANXIETY AND MY MIND PLAYING A MEAN TRICK ON ME?
6 Responses
Sort by: Helpful Oldest Newest
Avatar universal
Thank u...ppl keep telling me to yoga so i think ill try that!
Helpful - 0
Avatar universal
thank you that helped
Helpful - 0
Avatar universal
You say you are religious, do you have a bible you can read? Read James 1: 13. That will answer your above question as to " is this anxiety or God?".
Helpful - 0
Avatar universal
Is this anxiety or God???
Helpful - 0
242532 tn?1269550379
MEDICAL PROFESSIONAL
Yes, you need help...these fear reactions can be treated very effectively...be sure and see a psychiatrist who can treat you with both talk therapy and medication...do not hesitate.
Helpful - 0
Avatar universal
P.S. EVERYTIME I HEAR THE PHONE RING IM PARANOID THAT ITS SOMEONE SAY A FAMILY MEMBER DIED AND RIGHT NOW I CAN NOT TAKE ANY TRUAMATIC SITUATIONS LIKE THAT!!!!!
Helpful - 0

You are reading content posted in the Depression/Mental Health Forum

Popular Resources
15 signs that it’s more than just the blues
Can depression and anxiety cause heart disease? Get the facts in this Missouri Medicine report.
Simple, drug-free tips to banish the blues.
A guide to 10 common phobias.
Are there grounds to recommend coffee consumption? Recent studies perk interest.
For many, mental health care is prohibitively expensive. Dr. Rebecca Resnik provides a guide on how to find free or reduced-fee treatment in your area